colmi

nyheter

COLMI C61 Smart Watch eksklusiv utgivelse

Smartwatch C61 er en smart bærbar enhet lansert av COLMI i oktober i år, som er posisjonert som en moteriktig og trendy sports- og fritidsstil.Sammenlignet med tradisjonelle armbånd og smarte armbånd, har den lagt til fasjonable og trendy elementer til utseendet.

I mellomtiden, for å imøtekomme de unge forbrukerne, lanserte COLMI også et nytt sportsklokkeserieprodukt, C61, som er spesielt laget for den unge gruppen.

C61 er en sportssmartklokke med stilig utseende og rike funksjoner.

Først av alt, se på utseendet: de avrundede kroppslinjene og den buede skjermen gir en følelse av komfortabel opplevelse.

For det andre, se på funksjonene: støtte over 100 sportsmoduser, overvåking av dataregistrering.

se deretter på kjernekonfigurasjonen: RTL8762D-prosessor, 192 KB kjørende minne, 128 MB lagringsplass.

I. Utseende og design

C61 vedtar den tradisjonelle firkantede urskivedesignen, urskiven bruker IPS høyoppløselig blendende skjerm, med høy lysstyrke på samme tid, har også en strømsparende modus kan velges.

I tillegg støtter C61 også støv- og vannmotstand på IP67-nivå, som effektivt kan forhindre at regn og svette kommer inn i klokkekroppen og sikre normal bruk av klokken.

Samtidig tar C61 i bruk en buet fleksibel skjermdesign, og stroppen er laget av hudvennlig materiale og mykt silikonmateriale, noe som gjør den mer behagelig for brukerne å ha på seg.

C61 er omtrent 10 mm tykk og har en firkantet skjerm (1,9-tommers IPS-skjerm) foran på klokken.

På baksiden er sensorene, ladeporten og modulområdet hvor sensorene er plassert.

1. C61 bruker en MEMS-mikrofonarray-basert mikrofon som oppdager vibrasjoner fra håndleddsbevegelser og sender tilbake til smartklokkens prosessor, noe som muliggjør intelligent samtalesvar og taleanropsfunksjoner.

C61 har også en høyttaler og mikrofonåpning på baksiden for taleanrop.

Smartklokken har også en funksjon for varsel om innkommende anrop.

I tillegg er C61 vanntett og kan enkelt håndtere en rekke sportsscenarier i dagliglivet.

En annen unik egenskap ved C61 er lademetoden.Denne smartklokken støtter lading med magnetisk grensesnitt, noe som gjør det enkelt og praktisk å lade klokken.

II.Funksjoner og sportsmodus

COLMI C61 har en innebygd sensor med høy presisjon, som kan gi sanntidspuls, overvåking av søvnkvalitet og andre data.

I hovedgrensesnittet, sveip til venstre og høyre for å bytte for å se sportsdata: sanntidspuls, løpedistanse og forbrente kalorier.

Når det gjelder sportsmoduser, støtter C61 mange typer sportsmoduser, inkludert løping, fotturer, klatring, sykling, svømming, etc., og dekker en rekke utendørs- og innendørssporter, som kan møte behovene til forskjellige brukere.

(1) Utendørs løping: du kan se sanntidssporet på klokken, og støtte GPS-satellittposisjonering.

(2) Vandring: støtter track record og stemmenavigasjonsfunksjon.

(3) Vandring: du kan se dagens løpedata og kaloriforbruk ved klokken.

(4) sykling: sanntids kjørelengde og sykkelhastighetsverdier kan sees.

Den kan også sees ved å heve håndleddet for å lyse opp skjermfunksjonen.

I tillegg til de vanlige funksjonene kan du også se to informasjonselementer på klokkens slutt: den totale tiden på dagen og den akkumulerte treningstiden: den totale tidsrekorden for dagen og den akkumulerte løpetidsrekorden.

Gjennom disse dataene kan vi ikke bare forstå dagens treningssituasjon, men også forstå endringen av vår daglige treningstid og om treningsvolumet er opp til standard i sanntid, slik at vi kan ha en god idé.

III.Kjernekonfigurasjon

Når det gjelder kjernekonfigurasjon, er COLMI C61 utstyrt med RTL8762D-prosessor, som er 20 % høyere i ytelse sammenlignet med forrige generasjon.

I tillegg, for å gi brukerne en jevnere opplevelse, er COLMI C61 utstyrt med 192 KB løpende minne og 128 MB lagringsplass.

Sammenlignet med andre Android Wear-operativsystemer, har C61 et mer raffinert oppsett når det gjelder funksjoner, som mer funksjonell støtte, rikere alternativer for urskiven og en mer komplett, jevn og praktisk betjeningsopplevelse.

Den har også en rekke innebygde sportsmoduser, og støtter 100+ sportsmoduser for å overvåke og registrere;batterilevetiden er også veldig kraftig, med en 1,9-tommers HD-skjerm og lavstrømbrikke.

COLMI C61 støtter også en rekke ordinære kommunikasjonsfunksjoner: toveiskommunikasjon med Xiaomi-telefon, Apple Watch, Samsung Galaxy og andre produkter.

COLMI C61 (2)
COLMI C61 (3)
COLMI C61 (4)

Innleggstid: 30. november 2022