colmi

nyheter

COLMI er nå tilgjengelig som en smartklokke i C-serien

COLMI tilbyr nå flere stiler av smartklokker med berøringsskjerm for $25-$45.Dette er den første fullprisreduksjonen til dags dato, under ordinær pris på $28, og tilbyr den nest beste rabatten til dags dato.Dette er den laveste verdien siden Gold Day, den eneste tiden du vil bruke mindre enn Gold Day.det siste tilskuddet til COLMI-familien er drevet av en ny 8762D-brikke som forlenger batterilevetiden samtidig som den komplementerer dens høyere ytelse.Sinklegeringshuset omgir en 1,9" berøringsskjerm som er på og har kraftig bevegelsessporing for å fullføre pakken. Med vår praktiske gjennomgang kan du få en bedre ide om hva du kan forvente. Rull ned for mer informasjon.

 

Oppdatering 20. juli: COLMI har lansert C60 berøringsskjerm-smartklokke for $27.Det sammenligner med den vanlige prisen på $34.Dagens pris er en god del på denne stilen og størrelsen som vi har sporet på offisielle butikker.Sjekk ut kunngjøringen vår for en grundig titt på hva C60 allerede tilbyr.

 

På den rimeligere siden, forrige generasjon P8Max selges for $25 og kan oppgradere treningsklokken din for mindre.Den har kanskje ikke tilgang til de nyeste brikkesettene eller programvaren, men den er rimeligere for smarte bærbare spill.Den har en lignende 1,69-tommers skjerm, men har ikke alltid-på-funksjonaliteten til de ledende produktene.

 

Selv om den virkelige lederen innen wearables burde være Apple Watch Series 7, kan du fortsatt spare penger på en rekke stiler akkurat nå.Priset til bare $27, er 20 mm alle 5-stropper konfigurasjonen tilgjengelig for opptil $36.

 

Å bruke COLMI-smartklokken er kompatibel med telefoner som kjører de nyeste versjonene av Android eller iOS.Det nyeste 8762D-brikkesettet øker ytelsen med 30 %.Bruker Bluetooth 5 for mer kraft, mer pålitelig tilkobling og opptil 4 ganger dekningsområdet.Automatisk sporing av treningsmål, skritt, søvn, hjertefrekvens, cardio og SpO2 (blodoksygen).Bevegelsesmodus med GPS, som lar deg spore avstand og vei.Avanserte sensorer gir data for å drive alle helse- og treningsappene dine

IMG_C60
IMG_C60
IMG_C60

Innleggstid: 10. august 2022